ondernemer

Nederland is een echte handelsnatie en bij Business Challenge hopen we dat dit in de toekomst zo zal blijven. We willen daarom creativiteit en ondernemen extra onder de aandacht brengen door het uitschrijven van een wedstrijd die helemaal in het teken van ondernemen staat.

De zibb Business Challenge is een wedstrijd die het ondernemingstalent van deelnemers maximaal zal testen en deelnemers zullen moeten laten zien alle aspecten van ondernemen te beheersen. Gedurende 8 weken zullen deelnemers verschillende uitdagingen moeten aangaan en ze zullen zich moeten meten met de concurrentie.

De Business Challenge is een modern initiatief en daarom hebben we ook gekozen om gebruik te maken van een moderne vorm van communicatie met de buitenwereld. Op deze website vind je het laatste nieuws over de Business Challenge en het laatste nieuws op het gebied van ondernemen. Daarnaast zullen beelden van de Business Challenge op deze website worden geplaatst en zullen de deelnemers van de Business Challenge hier een eigen weblog bijhouden.