Oranje Handelsmissiefonds zoekt ondernemers met exportdroom

Treedt met je bedrijf in de voetsporen van Tony’s Chocolonely, Dopper en Patta en richt je blik buiten de landsgrenzen. Hoe? Door je aan te melden voor de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds.

Het Oranje Handelsmissiefonds is op zoek naar ondernemers die internationaal willen groeien en vanaf vandaag kun je je inschrijven voor deze ondernemersprijs. Ben je één van de tien winnaars, dan ondersteunt het fonds je met het realiseren van je exportavontuur. Tot het prijzenpakket behoort onder andere begeleiding op maat van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij helpen je met het opbouwen van een internationaal netwerk.

Internationaal ondernemen in een stroomversnelling

Dit jaar wordt de wedstrijd voor de vijfde keer gehouden. Veertig bedrijven waaronder Tony’s Chocolonely, StyleShoots, Patta, Dopper, Tropicare en Difrax zijn voorgaande jaren al op weg geholpen. Deze winnaars deden mee aan handelsmissies en bezochten internationale beurzen in 4 continenten, 16 landen en 41 steden waaronder Tokio, Miami, Rio de Janeiro, New York en Parijs. En nu is er dus weer ruimte om daar tien nieuwe avonturen aan toe te voegen.

Op 29 november 2017 wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds zijn. Zij kunnen rekenen op een prijzenpakket dat onder andere bestaat uit:

  • Het hebruikmaken van de kennis, ervaring en het netwerk van de partners
  • Deelname aan een handelsmissie
  • Een zakenpartnerscan van RVO.nl
  • Een-op-een hulp van de ambassade bij het vinden van de juiste buitenlandse contacten
  • Persoonlijk advies door experts van ING, KLM, MKB-Nederland en RVO.nl
  • Het bijwonen van evenementen, zoals de Ambassadeursconferentie en KLM Open
  • Twee KLM-vliegtickets

Dus heb je internationale ambities, aarzel dan niet! Meedoen is gratis en je aanmelden voor de vijfde editie van het Oranje Handelsmissiefonds kan tot 6 oktober 2017.